keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lähimetsän hobot

Oli pakko ottaa risukeittimestä revanssi, niinpä viikonloppuna oli suunta kohti takametsää Siilin kanssa. Possu jäi kotiin, koska sillä ei ole talviretkeilyyn sopivia kamppeita.

Varustauduttiin kotoa lähtiessä reilulla tuohella ja kuivilla puutikuilla. Matka meni nopsaan, hankikanto oli  nimittäin mieletön! Ja retkipaikka lähellä... Harmi ettei näistä keleistä saa nauttia joka vuosi, ainakaan yhtä pitkään kuin mitä nyt on saatu hangella viipotella.

Matka oli yhtä hirvenjälki bongausta, olivat silloin pehmeämmän kelin päivinä käyneet ympäri hoodeja. Jäljet olivat kivasti jäätyneet.
Kohteeseen päästyä oli noussut pirunmoinen tuuli, ja pilvet uhkasivat pilata päivän. Etsiskeltiinkin suoja tulorinteestä, eikä tuo nyt hassumpi paikka ollut, näköaloja hieman kaipailtiin.
Keitin syttyi ja paloi loistavasti. Tällä kertaa eväänä oli hirvikebakoita, jotka käristettiin tulilla. Molemmilla oli omat kuumat juomat termareissa, preferenssit kun on erit.

Tajusin ottaa tällä kertaa kokonaisen makuualustan mukaan. Ei ollut hassumpaa pönötellä siinä päällä, ei kastunut housunlahkeet. Päivä paistoi, keitin loimusi (myös risuilla), seura oli mitä parhainta ja ape samoin. Näitä lisää!ps. kuvat on käsitelty picmonkeyllä, jossa saattaa nörtti vahingossa innostua sarjakuvateemaisiin lisäkkeisiin. Saapi ainakin naaman piiloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti